Huidverbetering

Huidverbetering

Een gezonde en stralende huid, dat willen we het liefst allemaal. De een is er mee gezegend, de ander moet de huid iets meer liefde geven. Bij Huidtherapie Eemland behandelen we niet alleen heftige huidaandoeningen, maar werken we ook aan huidverbetering.

Zo behandelen we bijvoorbeeld grove poriën, littekens, pigmentvlekken en rimpels. Door middel van deze behandelingen verbeteren we de huid, houden we hem langer jong en laten we jou en jouw huid weer stralen!

Wat is huidverbetering? 

Bijna iedereen besteedt wel aandacht aan zijn/haar huidverzorging. We vinden het belangrijk om er goed uit te zien. En dat is begrijpelijk! De huid is vaak een van de eerste dingen die anderen van jou te zien krijgen.

Je bent misschien al aan de slag gegaan met crèmes om huidveroudering of huidverslechtering tegen te gaan, maar vaak is dat niet genoeg. Sterker nog: crèmes zijn vaak helemaal niet effectief bij het aanpakken van huidveroudering.

Wij hebben behandelingen die wél aantoonbare resultaten geven.

Met huidverbeterende behandelingen pakken we onder andere (acne)littekenspigmentvlekken, (beginnende) rimpels, grove poriën en zonbeschadiging aan.

Welke huid verbeterende behandelingen zijn er?

Om de huid zo gezond en stralend mogelijk te krijgen hebben we de keuze uit (een combinatie van) verschillende, effectieve behandelmethodes:

Medische peelings

Medische microneedling

PRX-T33

DS V-line

Persoonlijk huidverzorgingsadvies

Back to top