Dermasence producten

In de praktijk werk ik met Dermasence producten, deze zijn ook bij mij te koop.

The company history in milestones - DERMASENCE • dermasence.com

Dermasence gebruikt de werkzame kracht van planten

Dermasence gebruikt de kracht van de natuur voor effectieve medische huidverzorging die goed wordt verdragen. Op basis van wetenschappelijke inzichten en onderzoeken worden de actieve werkstoffen van sommige plantenextracten benut voor medische cosmetica.

Producten van Dermasence worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland, waar testen op dieren niet is toegestaan. Helaas staat dit niet vermeld op hun verpakkingen maar dat is dus wel zo.

Natuurlijke werkstoffen in Dermasence

Dermasence maakt gebruik van de werkzame kracht van planten en biedt producten die bijzonder goed worden verdragen door mensen met geïrriteerde of naar eczeem neigende huid. Voorbeelden van deze werkstoffen zijn het blad van de ede die een ontstekingsremmende werking heeft, extract van kamille die de huid kalmeert, aloë vera voor hydratatie en groene thee als antioxidant om huidveroudering tegen te gaan.

Omdat er binnen het assortiment van Dermasence allerlei soorten huidverzorgingsproducten beschikbaar zijn, is er voor ieder huidtype een passend verzorgingsproduct te vinden. Voor iedereen is een gezonde, stralende huid nu mogelijk.

Dermasence kopen

Om Dermasence te kopen hoef je niet naar Duitsland te gaan, want Dermasence is ook bij Huidtherapie Schuytgraaf in Nederland te koop.

Back to top