BioRePeel

De Nieuwe Peeling Revolutie

BioRePeelCl3. Ultieme huid­verjonging zonder hersteltijd.

BioRePeel; De effectieve TCA peeling zonder downtime

Dé peeling waar iedereen het over heeft op Instagram, en dat is niet voor niks. De BioRePeel heeft als doel om je huid te verbeteren, net als traditionele chemische peelings. Het grote verschil tussen beide varianten zit in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en in de resultaten.

De BioRePeel is een prachtige vorm van TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

Een huidpeeling zou verder moeten gaan dan het vervangen van de opperhuid, daarom is BioRePeel verrijkt met werkzame bestanddelen waaronder 6 zuren en 4 aminozuren. Deze bieden de huid al tijdens het peelingproces optimale ondersteuning.

BioRePeel staat voor 4 Functionele Complexen:

  • BIO (Bio stimulation),
  • RE (Revitalisation),
  • PEEL (Peel) and
  • LIPO (Lipo Complex)

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling, is de BioRePeel minder agressief en vrijwel geschikt voor iedereen. De BioRePeel geeft je een stralende huid zonder dat er lange hersteltijd nodig is. En het beste van alles is dat je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet: een huid met een prachtige glow!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd of de BioRePeel geschikt is voor jou huid? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Back to top