Klaar met irritaties door veelvuldig scheren, harsen, waxen of epileren? En wil je een permanente oplossing, kom naar Huidtherapie Schuytgraaf!

Tijdens ons gratis intakegesprek stellen we een behandelplan op specifiek gericht op jouw huid- en haartype. Luisterend naar jouw wensen en na ons huidtherapeutisch onderzoek  bespreken we hoe we samen tot  een mooi en gewenst resultaat kunnen komen.

Ongewenste haargroei? Wat kunnen huidtherapeuten voor je doen?

Irritatie door veelvuldig scheren, waxen of epileren? En wil je hier van af? Dan is laserontharing de oplossing om deze haren snel te verwijderen.

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een probleem en kan psychosociale gevolgen geven in het leven. In de praktijk zien we veel vrouwen die er alles aan doen om de haargroei te verwijderen en/of te verbergen. Ze hebben veelal van alles geprobeerd zonder bevredigend en blijvend resultaat. Maar we zien ook steeds meer mannen die van ongewenste haren af willen.

Voor wie is lasertherapie geschikt?

Een laserontharingsbehandeling is geschikt voor vrouwen en mannen met een lichte tot een zeer donkere huidtype (negroïde). Met deze vorm van permanente haarreductie kunnen verschillende vormen van overbeharing worden behandeld, zoals hypertrichose en hirsutisme. Maar ook storende lichaamsbeharing kan behandeld worden. Denk hierbij aan haren op de rug, schouders, onderbenen of bikinilijn.

Bovendien biedt het een uitkomst bij klachten als folliculitis barbae (ingegroeide baardharen), sinus pilonidalis of hidradenitis suppurativa.

Laserontharen wordt ook ingezet als effectieve behandeling bij het ontharen in een transitietraject; de transitie van man naar vrouw of vrouw naar man.

In het algemeen kan gezegd worden dat laserontharing geschikt is voor alle lichaamsbeharing en vormen van overbeharing, mits de haren gepigmenteerd zijn.

De werking van laserontharing

Laserontharing berust op ‘selectieve fotothermolyse’; dit houdt in dat het licht wordt omgezet in warmte. Het laserlicht dat wordt uitgezonden, wordt door het pigment in de haar omgezet in warmte. Deze warmte wordt naar de stamcellen van de te verwijderen haarzakjes geleidt en worden op deze manier vernietigd. Eén laserbundel kan meerdere haarzakjes tegelijk vernietigen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, beschadigt de huid niet.

Diode 808nm laser

Bij Huidtherapie Schuytgraaf behandelen we de haren met de high power diodelaser. Deze geavanceerde lasertechnologie is ontworpen om comfortabel en snel duurzaam haren te verminderen.

Veilig en hygiënisch

Laserontharen met de diodelaser is volkomen veilig. Een goed laserapparaat is van belang, maar ook de deskundigheid en de expertise van onze huidtherapeuten is doorslaggevend om veilig en effectief behandeld te worden.

De huidtherapeut is de specialist op het gebied van laserontharen. Zij is een BIG geregistreerde paramedische professional met een beschermde beroepstitel. Om de kwaliteit van laserontharing te waarborgen en onze expertise te verfijnen, volgen wij regelmatig congressen en scholingen in het kader van licht- en lasertherapie. Gespecialiseerde, deskundige en gediplomeerde huidtherapeuten in permanente haarreductie.

Resultaat

Met laserontharing is het nu mogelijk om haargroei permanent te verminderen. Op de behandelde plaatsen worden de ongewenste haren tot 95% verminderd. De eventuele resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn. Indien deze overgebleven haren als storend ervaren worden, kunnen deze behandeld worden met elektrische epilatie. Lees hier meer over deze behandeling.

Vergoeding

Je kunt met of zonder een verwijsbrief bij de huidtherapeut terecht voor laserontharing van het gezicht en/of lichaam. De behandeling van ongewenste haargroei in het gelaat wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket. Informeer hiervoor bij je verzekeraar. Huidtherapie Schuytgraaf is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken

Bij ons kun je terecht voor een gratis intakegesprek. Tijdens het eerste consult onderzoeken we je huid, luisteren we goed naar je vragen en wensen en doen we een kleine testbehandeling. Als laatste stellen we een uniek en persoonlijk behandelplan op. Zo weten we beiden vooraf waar we aan toe zijn.

Waarom laserontharen bij Huidtherapie Schuytgraaf?

  • Permanente haarreductie
  • Gratis intakegesprek
  • Betrokkenheid en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijk en uniek behandelplan
  • Ruime openingstijden
  • Gediplomeerde en deskundige huidtherapeuten
  • Aangesloten bij NVH en kwaliteitsgeregistreerd in het KP
Pakketkorting laserontharing  
Bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaald u er 5!    
Laserontharing gelaat    
Bovenlip €40,00  
Kin €50,00  
Bakkebaarden €45  
Wangen €50  
Gelaat €150  
Hals €60,00  
Nek €82,50  
Wenkbrauw tussenstuk €35  
Laserontharing lichaam    
Oksels €80  
Bovenarmen €90  
Bikinilijn klein €100  
Bikinilijn geheel €125  
Tepelhoven €60  
Navelstreep €50  
Buik €100  
Borst €125  
Bilnaad €50  
Billen €100  
Onderrug €100  
Schouders €125  
Rug €250  
Onderbenen €175  
Bovenbenen €200  
Benen €350  
Onderarmen €125  
Bovenarmen €100  
Armen €200  
Voeten €70  
Handen €70  

De prijs is per behandeling. Er zijn meerdere pakketmogelijkheden en dit is bespreekbaar tijdens ons gratis intakegesprek. De behandeling voor laserontharing in het gelaat kan worden vergoed vanuit het aanvullend pakket. 

Back to top